Antena Meniu Search
x

Patronii de restaurante au găsit modalitatea de a-şi păstra clienţii fumători în sezonul rece

Indiferent cât de mult ne displace, foarte mulţi români nu dau niciun semn că ar fi dispuşi să renunţe la fumat! Şi marea lor problemă este răcorirea vremii.

Vezi și

Indiferent cât de mult ne displace, foarte mulţi români nu dau niciun semn că ar fi dispuşi să renunţe la fumat. Şi marea lor problemă este răcorirea vremii. Nu mai pot sta la terase cu prietenii, dar nici nu-i mai tentează să iasă în locuri în care nu-şi pot aprinde o ţigară. Însă patronii de localuri nu sunt dispuşi să piardă clienţi, aşa că au găsit soluţii şi pentru dependenţii de nicotină.

Pentru că, potrivit legii, nimeni nu mai are dreptul să-şi aprindă o ţigară într-un local, patronii s-au adaptat pentru a nu-şi pierde clienţii fumători. Aşa că şi-au făcut stocuri de pături călduroase şi s-au dotat cu sobe electrice de exterior. Astfel, cine vrea să fumeze în timp ce savurează o băutură se poate simţi aproape ca în mijlocul verii.

Pentru iarnă, managerii localurilor au planuri şi mai mari pentru clienţii care nu pot rezista fără tutun. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, e bine să nu uitaţi că - în zilele friguroase - cea mai bună băutură tot ceaiul fierbinte este.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Patronii de restaurante au găsit modalitatea de a-şi păstra clienţii fumători în sezonul rece