Antena Meniu Search
x

TEROARE LA PARIS | 3 zile de doliu național în Franța

Atentatele îngrozitoare care au îndoliat Franţa au stârnit reacţii în toate colţurile lumii. Cele mai importante monumente şi clădiri au fost luminate în roşu, alb şi albastru.

Vezi și

 Atentatele îngrozitoare care au îndoliat Franţa au stârnit reacţii în toate colţurile lumii. Cele mai importante monumente şi clădiri au fost luminate în roşu, alb şi albastru. Şefii de stat şi de guvern şi-au exprimat condoleanţele faţă de familiile victimelor. Iar pe reţelele de socializare au curs mesaje şi rugăciuni pentru locuitorii din Paris.

Cele mai importante monumente din lume au fost luminate azi-noapte, la scurt timp după producerea atentatelor din Paris, în culorile steagului francez.

Statuia lui Isus din Rio de Janeiro. London Bridge şi Stadionul Wembley, C N Tower din Toronto sau Empire State uilding sunt doar câteva dintre monumentele luminate în roşu, alb şi albastru.

Şi reţelele de socializare au curs mesajele de susţinere pentru poporul francez.

Oameni simpli au postat imagini reprezentative. Una dintre ele este cea cu Turnul Eiffel îndoliat, aflat într-un cerc, formând semnul păcii.

Katty Perry a scris pe twitter: "oameni buni, este timpul să ne rugăm pentru Paris chiar acum".

"Inima mea suferă pentru Paris, oraşul luminii este în întuneric. Va trimitem toată dragostea noastra", a postat Regina Spektor într-un alt mesaj.

Conservatorul Ben Carson, care este în cursa alegerilor prezidenţiale de anul viitor din America a spus pe twitter: "gândurile şi rugăciunile mele sunt cu cei din oamenii din Paris"

Cei de la Facebook au activat o setare specială care a putut fi folosită în Paris de toţi cei care erau în pericol în momentele de teroare.

Mai mulţi politicieni, dar şi şefi de stat au transmis condoleanţe familiilor victimelor atentatelor din Paris. Printre primii a fost Barack Obama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » TEROARE LA PARIS | 3 zile de doliu național în Franța