Antena Meniu Search
x

Observator Secial: Doi oameni fara adapost terorizeaza locatarii unui bloc clujean

Pe langa dezavantajele pe care le stim cu totii, viata de om al strazii are si partile ei pozitive. Cel putin asta intelegem din comportamentul unui cuplu fara adapost. Cei doi si-au facut un obicei din a teroriza oamenii din jur.

Vezi și

Cateodata, viata nu e dreapta. Este o lectie pe care unii o invata inca de la nastere. Sau poate mult mai tarziu. Domnul Iohan Zosin a invatat-o dupa moartea sotiei sale, cand a fost doborat de datorii si a ramas fara casa. A reusit sa se adaposteasca, totusi, in uscatoria blocului in care a locuit zeci de ani. A platit pentru ea.

Nu este un om al strazii, dar a fost cat pe ce sa ajunga. Insa domnul Zosin s-a trezit peste noapte cu niste musafiri. Sunt doi oameni fara adapost care s-au cazat chiar sub camera batranului.

"Beau, vin des, fluiera, canta. Aduc numai pagube. Ei considera ca daca e boschetari, are un statut. Si nu fac nimic, de o mizerie de nedescris.

La un moment dat, nici ei n-au mai rezistat in propria mizerie, asa ca i-au dat foc sa se incalzeasca", povesteste batranul.

Desi nici el nu are un adapost decent, domnul Iohan este respectat de locatarii blocului. Din putinul sau hraneste porumbeii. Iar vecinii sai de dedesubt ii mananca. Indiferent ce ar face, problema lor este, de fapt, problema societatii.

Autoritatile din Cluj au primit peste 400 de solicitari pentru locuinte sociale. Din pacate, in acest an, doar cinci familii vor primi un acoperis deasupra capului. Semn ca blocul din Cluj se va mai aprinde de cateva ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Observator Secial: Doi oameni fara adapost terorizeaza locatarii unui bloc clujean