Antena Meniu Search
x

Ţigările electronice, dăunătoare pentru adolescenţi, benefice pentru adulţi

Ţigările electronice au apărut ca alternativă perfectă pentru cele normale, atât de dăunătoare pentru sănătate! Numai că sunt benefice pentru adulţi.

Vezi și

Ţigările electronice au apărut ca alternativă perfectă pentru cele normale, atât de dăunătoare pentru sănătate! Numai că sunt benefice pentru adulţi, pe care îi pot ajuta să renunţe la acest viciu. Studii recente arată că ţigările electronice sunt un dezastru pentru adolescenţi.

Studiul, realizat de cercetătorii unei Universităţi din Washington, prezintă atât efectele negative ale ţigărilor electronice cât şi unele beneficii ale unui astfel de dispozitiv. Potrivit specialiştilor, tinerii şi adolescenţii care folosesc ţigări electronice, pe bază de abur, au şanse mult mai mari să fie tentaţi să încerce măcar o dată o ţigară normală. 

În schimb, aduţii care au fost fumători înrăiţi, iar apoi au trecut la ţigările electronice au şanse mult mai mari să renunţe definitiv la orice tip de ţigară. 

Cu o cantitate redusă de nicotină care se evaporă prin aburi, sau chiar fără, ţigările electronice au reprezenatat o alternativă mai puţin periculoasă pentru fumători, dat fiind faptul că nu conţin atât de multe chimicale precum ţigările normale. 

Ţigările electronice au apărut pe piaţa americană în 2007.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Ţigările electronice, dăunătoare pentru adolescenţi, benefice pentru adulţi