Antena Meniu Search
x

Tinere racolate de pe Facebook, fortate sa se prostitueze de catre o grupare de proxeneti din Timisoara

Se indragosteau pe internet. Credeau ca sunt speciale dar ajungeau in mainile proxenetilor. Si erau apoi vandute cu 200 de lei pe ora. Este povestea mai multor adolescente care au cazut victime sigure unei retele specializate in traficul de minore

Vezi și

Ora sase dimineata. Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate au descins la mai multe adrese din Timisoara. Indivizii urmariti sunt suspectati ca ar fi racolat fete pentru prostitutie, de aproape un an. Tinerele erau alese cu grija, de pe un site de socializare. Principalul criteriu era ca ele sa provina din familii dezorganizate.

Afacerea cu fete mergea struna. Suspectii investeau chiar si in infatisarea fetelor. Mai apoi, le convingeau sa castige bani, usor. Daca refuzau, insa, tinerele erau sechestrate in apartamente inchiriate si batute crunt.

De racolarea clientilor se ocupau tot membrii gruparii. Iar fetele ajungeau sa aiba si zece "vizitatori" intr-o singura zi. Pretul era fix. 50 de euro pentru o partida de amor. Tinerele primeau si ele o mica parte din bani.

Una dintre fetele sechestrate a reusit, insa, sa fuga chiar in ziua in care implinea 18 ani. A profitat ca usa apartamentului-carcera era deschisa pentru un client. Acum, trei indivizi sunt la audieri, printre ei se numara si cel socotit liderul gruparii, un presupus interlop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tinere racolate de pe Facebook, fortate sa se prostitueze de catre o grupare de proxeneti din Timisoara