Antena Meniu Search
x

Tinerele din Romania accepta orice sa devina bogate si cunoscute

Celebritatea fura usor mintile! Mai ales ale doamnelor si domnisoarelor. E plin Bucurestiul de personaje feminine care ar face orice sa ajunga staruri

Vezi și

Poti sa ceri tot ce-ti trece prin minte de la naivele care spera ca vor ajunge vedete fara sa munceasca sau sa aiba un talent. Pentru reporterul Observator, experimentul a meritat!!

Planul e ca si facut. Domnisoara stie exact ce o asteapta chiar daca vrea sa para fata cumintee. Celebritatea i-a furat mintile, iar promisiunile reporterului sub acoperire o lasa usor, dar sigur fara hainele de pe ea. "Ai ochi, ai buze frumoase! Nu prea am buze, vreau sa-mi pun silicon! Vreau sa-mi pun in sani! Trebuie sa-i vad ca sa-mi dau seama". Fata pare dispusa la orice cand aude ca o asteapta lumina reflectoarelor si mai ales gramezile de bani: "Toate deplasarile sunt platite, tot ce se filmeaza, tot, mancarea, la hotel, tu nu scoti niciun ban din buzunar, cum adica sa scoti, eu sunt cu o gramada de agentii". Fata devine nerabdatoare sa sara in patul celui ce-i vinde iluzii, desi nu stie nimic despre cei care-i propun sex pentru celebritate si nici nu o intereseaza. A fost selectata din strada si in scurt timp e dispusa sa sara in pat.

Reporterii Observatorului au reusit in mai putin de 30 de minute sa stabileasca intalniri cu 10 domnisoare. Ce-i drept nu totate au ajuns si la intalnire, iar asta pentu ca ora stabilita de noi nu a fost tocmai potrivita pentru toate. Iar fetele n-au nici o vina pentru astfel de comportament. Psihologii spun ca a devenit o moda sa faci orice chiar si sex ca sa apari macar o data pe sticla : "fiecare intelege prin celebritate ce vrea. Pentru fiecare, efortul este direct proportional cu ceea ce si-a propus, asa incat este o solutie facila, la-ndemana oricui. Este cu rezultat imediat si atunci sigur ca este si dorita".

Cele mai multe domnisoare credule nu ajung niciodata staruri, ci mai degraba dame de companie in strainatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tinerele din Romania accepta orice sa devina bogate si cunoscute