Antena Meniu Search
x

Tineri din Târgovişte, reţinuţi după ce au dat spargeri la mai multe case de pariuri

Cinci tineri din Târgovişte au fost reţinuţi de poliţişti după ce au dat spargeri la mai multe case de pariuri din oraş.Tâlharii au plecat cu o pradă de 11 mii de lei

Vezi și

Cinci tineri din Târgovişte au fost reţinuţi de poliţişti după ce au dat spargeri la mai multe case de pariuri din oraş.Tâlharii au plecat cu o pradă de 11 mii de lei.

Tinerii au acţionat la adăpostul întunericului. Şi au venit pregătiţi de atac. În mâini au avut răngi din fier iar pe faţă şi-au pus cagule.

Poliţiştii sunt, însă, de altă părere. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum tinerii merg glonţ la casa de marcat. Caută banii preţ de câteva minute iar după ce-i găsesc, se fac nevăzuţi.

Tinerii acţionau contracronometru. Nu stăteau mai mult de un minut într-o casă de pariuri. Aşa se face că în numai câteva zile, au prădat trei locaţii de acest gen. În total sunt 5. Trei dintre ei intrau în casa de pariuri iar ceilalţi doi le ţineau de şase afară. Poliţiştii i-au reţinut pe toţi.

Poliţiştii târgovişteni au probat infracţionalitatea a cinci persoane bănuite de sustragerea unor sume de bani din incinta a trei agenţii de pariuri sportive.

Oamenii legii îi vor duce acum pe toţi în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă să petreacă până la 15 ani după gratii. Sunt acuzaţi de furt calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Tineri din Târgovişte, reţinuţi după ce au dat spargeri la mai multe case de pariuri