Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Iaşi s-au aruncat din tren, după o ceartă în cuplu. Fata este de negăsit

Este alertă în judeţul Iaşi, după ce o tânără de 20 de ani s-ar fi aruncat dintr-un tren şi nimeni nu o mai găseşte. A recurs la gestul extrem, după ce s-a certat cu iubitul ei. Într-un moment de disperare, şi el a sărit din garnitura aflată în mers. Zeci de salvatori au fost mobilizaţi.

de Redactia Observator

la 23.03.2019, 10:55

Vezi și

Este alertă în judeţul Iaşi, după ce o tânără de 20 de ani s-ar fi aruncat dintr-un tren şi nimeni nu o mai găseşte. A recurs la gestul extrem, după ce s-a certat cu iubitul ei. Într-un moment de disperare, şi el a sărit din garnitura aflată în mers. Zeci de salvatori au fost mobilizaţi în misiunea de căutare. Pe el l-au găsit - este teafăr - şi l-au audiat. Fata este în continuare de negăsit.

Tinerii au plecat din Iaşi cu trenul, spre casă, într-o localitate apropiată. Numai că pe drum s-au luat la ceartă. Iar după 15 kilometri, în comuna Piciorul Lupului, tânăra ar fi sărit din tren. La câteva minute, a sărit şi iubitul ei.

Alertate de ceilalţi călători, autorităţile au pornit în căutarea celor doi.

Băiatul a fost descoperit cu ajutorul unui localnic, care a precizat că "l-am văzut când venea pe calea ferată. Şi la capăt a luat-o pe drum şi venea plângând".

Tânăr audiat la poliţie

Salvatorii i-au cerut omului şi alte indicii şi astfel au reuşit să-l identifice pe tânărul implicat în acest caz. Băiatul ajunsese acasă, însă a fost condus la sediul de poliţie pentru a fi audiat.

Echipele de salvatori au periat zona ore în şir, dar nici urmă de tânăra dispărută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se presupune că fata ar fi în viaţă, astfel că salvatorii vor relua, astăzi, căutările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri din Iaşi s-au aruncat din tren, după o ceartă în cuplu. Fata este de negăsit