Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Piatra Neamț și-au unit destinele pe plajă, în briza mării

Îndrăgostiţi de mare, doi tineri din Piatra Neamţ şi-au unit destinele chiar pe plajă. Emoţionaţi şi purtaţi parcă pe aripile vântului, aşa au păşit cei doi miri spre altar. Şi-au promis că vor petrece o viaţă împreună, iar valurile le-au fost martori.

de Redactia Observator

la 08.09.2019, 10:26

Vezi și

Îndrăgostiţi de mare, doi tineri din Piatra Neamţ şi-au unit destinele chiar pe plajă. Emoţionaţi şi purtaţi parcă pe aripile vântului, aşa au păşit cei doi miri spre altar. Şi-au promis că vor petrece o viaţă împreună, iar valurile le-au fost martori. Viitorii soţi nu au ales întâmplător marea: mireasa a visat de mică acest moment. Alături le-au fost rudele şi cei mai buni prieteni. Iar unii dintre ei chiar s-au inspirat din povestea lor.

Briza adie uşor, valurile se sparg la ţărm, iar soarele se joacă în părul lor. La doi paşi de mare, pe covorul de nisip, Emanuel şi Raluca îşi unesc destinele într-un decor ca-n filme.

Au vrut o alt fel de nuntă, într-o atmosferă inedită, cu familia şi cei mai buni prieteni aproape. Copleşiţi de emoţii, cei doi miri îşi promit că se vor ţine de mână toată viaţa.

Sunt din Piatra Neamţ. Amândoi iubesc marea. De altfel, aici s-au şi cunoscut. Pe atunci, erau doi liceeni cu visuri măreţe. Acum au devenit soţ şi soţie.

Inspirat de povestea lor de dragoste, un tânăr din gaşca de prieteni şi-a cerut şi el iubita în căsătorie. Le surâde şi lor ideea unei nunţi pe plajă.

O experienţă de neuitat pentru viitorii soţi. Ce-i drept, mai greu de organizat şi cu un buget mai stufos, însă merită efortul.

Însă ca totul să iasă ca la carte, este important ca vremea să fie frumoasă. Şi fotografiile să surprindă cele mai spumoase momente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri din Piatra Neamț și-au unit destinele pe plajă, în briza mării