Antena Meniu Search
x

Tinerii decedați în clubul Colectiv au murit ca în camera de gazare!

În Colectiv s-a murit ca într-o cameră de gazare

Vezi și

 În Colectiv s-a murit ca într-o cameră de gazare. E concluzia medicilor la finalul a 30 de autopsii. Sutele de tineri surprinşi de incendiu au fost otrăviţi de fumul toxic încărcat cu vapori de acizi şi cianuri.

Doctorii spun că cea mai mare problemă pentru supravieţuitorii din spitale sunt acum arsurile suferite pe căile respiratorii. Uneori mai grave şi mai periculoase decât cele de la suprafaţa pielii. 30 de autopsii au arătat că în Clubul Colectiv oamenii au murit ca într-o cameră de gazare. Mulţi au scăpat doar pentru că s-au prăbuşit şi nu au inspirat aerul otrăvit. Primele răspunsuri au venit de la legisti. Oamenii au murit intoxicati iar arsurile le-au agravat starea. Intre timp strada din fata clubului a devenit un altar. Un adevarat covor de lumanari si flori.

Tinerii din Colectiv au ars pe dinăuntru şi pe dinafară. Fiecare gură de aer fierbinte şi toxic i-a dus mai aproape de moarte. Medicii şi autorităţile au avertizat că numărul deceselor în incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla. Din nefericire pe lista morţilor din Colectiv s-a adăugat azi un nume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tinerii decedați în clubul Colectiv au murit ca în camera de gazare!