Antena Meniu Search
x

Video Tinerii din Opelul căzut în râpă, la Agigea, au mințit că au fost luaţi la ocazie, iar șoferul a fugit

Accident grav, duminică dimineaţă, în zona podului nou din Agigea. O maşină în care se aflau cinci tineri a rupt un parapet, s-a prăbuşit într-o râpă şi a luat foc. Pasagerii au reuşit să iasă înainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări. Au fost duşi la spital cu răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol.

de Redactia Observator

la 06.06.2021, 20:44

Vezi și

Se pare că toţi ar fi fost băuţi în momentul producerii accidentului şi ar fi minţit că au fost luaţi la ocazie, iar şoferul ar fi fugit după impact. Nu au reuşit să îi păcălească însă pe poliţişti, care au deschis un dosar penal în acest caz.

Maşina implicată în accident, un Opel Vectra, este înmatriculată în județul Mehedinți, iar şoferul este bucureştean. Potrivit unor surse, cei patru pasageri, din Buzău și Călărași, erau băuţi în momentul producerii accidentului.

Mașina a luat foc după ce a căzut în râpă

"În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Agigea (sensul giratoriu cu DN 39A), unde un vehicul a intrat în coliziune cu bara metalică de protecție”, anunță IPJ Constanța.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, autoturismul a luat foc, din fericire toți ocupanții reușind să iasă din acesta.

Conducătorul auto, un bărbat de 26 de ani, precum și cei 4 patru pasageri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații medicale, cu răni ușoare, acestora fiindu-le recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", a transmis ISU Dobrogea.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tinerii din Opelul căzut în râpă, la Agigea, au mințit că au fost luaţi la ocazie, iar șoferul a fugit