Antena Meniu Search
x

Tinerii gasiti carbonizati intr-o masina, ucisi dupa o cearta de la droguri!

Ucisi pentru bani, dupa o cearta de la droguri! Doi oameni au fost omorati, la nervi, de mai multi tineri din Motru. Apoi au fost stropiti cu benzina si arsi. Patru dintre presupusii criminali au fost retinuti. Unul are doar 17 ani

Vezi și

Ileana a murit la 19 ani. Prinsa la mijloc intr-un razboi al drogurilor. Arsa, in portbagajul masinii lui Ionut, 28 de ani, om insurat, caruia etnobotanicele i-ar fi adus placere si bani. Si, intr-un final, moartea.

Scenariul ingrozitor incepe cu o intalnire, intre doi proaspeti amanti. Luni, barbatul pleaca din Filiasi, cu masina firmei, pana in Turceni. Ileana il asteapta, desi il cunoaste doar de o saptamana. S-a confesat surorii ei mai mici. “I-a spus ca pleaca la Turceni sa scoata bani de pe card si sa bea un suc si o aduce inapoi. Dusa a fost”, a povestit mama fetei.

Un telefon primit de Ionut pe seara i-a adus pe cei doi in Motru. Camerele de supraveghere au inregistrat ultima cursa a masinii ce urma sa arda.

Se pregatea o tranzactie cu etnobotanice. Intre Ionut, dealer cunoscut in Filiasi, si cativa tineri din Motru. 20 de doze au trecut in buzunarul barbatului, fara sa plateasca. Asta i-ar fi adus moartea. Criminalii i-au zrobit capul barbatului cu un levier. Apoi i-au lovit amanta, pe care au ingramadit-o in portbagaj. Au plecat cu victimele, spre lacul in care intentionau sa arunce masina. “Din cauza unor manevre gresite, masina s-a impotmolit si au hotarat sa o incendieze”, a declarat avocatul Florin Homescu.

Nu inainte sa se asigura ca cei doi sunt morti. Fata mai respira asa ca au strangulat-o. Apoi au dezlantuit iadul. Dupa ce si-au aruncat hainele patate de sange intr-un canal, s-au intors la locuinta unuia dintre ei, care statea cu prietena.

Patru suspecti si-au recunoscut fapta. Unul are doar 17 ani. Fata a fost vedeta unui filmulet porno. Acum e cercetata pentru complicitate. Ceilalti au fost dusi din nou in campul unde au incendiat trupul celor doua victime, pentru reconstituire. Au fost chemati si scafandri pentru a cauta arma crimei.

Dupa reconstituire, presupusii criminali au fost adusi la audieri, alaturi de complici si martori. Cei patru risca sa-si petreaca urmatorii 25 de ani dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tinerii gasiti carbonizati intr-o masina, ucisi dupa o cearta de la droguri!