Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Toamna se numără dovlecii, dar producătorii din pieţe se plâng că rămân cu marfa nevândută

Mai este ceva până la Halloween, aşa că, deocamdată, gospodinele se întrec de zor în reţete de plăcintă cu dovleac. În pieţe însă, producătorii se plâng că rămân cu marfa nevândută.

de Redactia Observator

la 03.09.2018 , 11:05

Mai este ceva până la Halloween, aşa că, deocamdată, gospodinele se întrec de zor în reţete de plăcintă cu dovleac. În pieţe însă, producătorii se plâng că rămân cu marfa nevândută. Asta pentru că mulţi cumpără deserturile gata preparate. Preferă să plătească mai mult, dar economisesc timpul petrecut în bucătărie.

În pieţele din Capitală, dovlecii îşi fac, treptat, loc printre lubeniţe. Dovleacul se vinde cu doi lei kilogramul. Cu 50 de bani mai mult decât anul trecut. Producătorii se plâng însă că vânzarea nu mai merge la fel de bine.

Cei care nu vor să îndure căldura din bucătărie găsesc bunătăţi cu dovleac de-a gata. Sunt pregătite tot în casă, dar sunt mai scumpe. O reţetă ceva mai simplă, dar tot delicioasă, este cea de poale-n brâu cu dovleac.

Vezi și

Un astfel de desert costă doi lei bucata. Ceva mai scumpă este plăcinta cu dovleac: 100 de grame costă şase lei. Puţini sunt, însă, cei care rezistă tentaţiei şi se mulţumesc cu o singură porţie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Toamna se numără dovlecii, dar producătorii din pieţe se plâng că rămân cu marfa nevândută