Sărbătoarea ciupercilor din Dealu Negru. Sătenii au adus la târg produse tradiţionale, preparate după reţete vechi
Locuitorii unui sat de la poalele munţilor Apuseni păstrează cu sfinţenie tradiţii şi obiceiuri vechi de secole. Printre acestea, la loc de cinste este o reţetă pe care o moştenesc gospodinele din fiecare familie.
Locuitorii unui sat de la poalele munţilor Apuseni păstrează cu sfinţenie tradiţii şi obiceiuri vechi de secole. Printre acestea, la loc de cinste este o reţetă pe care o moştenesc gospodinele din fiecare familie.
Tocăniţa de ciuperci, cu usturoi şi smântână, este nelipsită de pe masa sătenilor de cel puţin 100 de ani. Şi a fost vedetă la Sărbătoarea Ciupercilor şi a fructelor de pădure, organizată în premieră în judeţul Cluj.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰