Antena Meniu Search
x

Tommy Hilfiger şi-a lansat noua colecţie într-un parc de distracţii

Prezentare de modă inedită organizată de Tommy Hilfiger! Celebrul designer a renunţat la tradiţionalul podium şi a ales, ca spaţiu de prezentare, un parc de distracţii.

Vezi și

Prezentare de modă inedită organizată de Tommy Hilfiger! Celebrul designer a renunţat la tradiţionalul podium şi a ales, ca spaţiu de prezentare, un parc de distracţii.

Alături de supermodelul Gigi Hadid, Tommy Hilfiger a făcut noua sa colecţie vestimentară. Mai ales că, atunci când a realizat ţinutele, s-a bazat pe dorinţele clienţilor. 

-Cel mai important este să ascultăm părerea consumatorului. Şi consumatorul vrea să fie mulţumit de produs imediat, vrea să îl cumpere acum, să îl poarte acum. Oamenii vor o nouă experienţă şi noi, ca un brand democratic, vrem să fim accesibili şi lumea să îşi permită să cumpere hainele.

Prezentarea de modă a avut loc pe o plajă din California, mai precis într-un parc de distracţii, pe care, creatorul de modă l-a numit "Tommyland". Cu role în picioare şi pe ritmuri muzicale, invitaţii au simţit cu adevărat bucuria transmisă de parcul tematic. Nu a durat mult, iar publicul a luat loc pentru a admira noua colecţie a creatorului de modă.  

Pe acelaşi subiect

De această dată, însă, noua colecţie a lui Tommy Hilfiger a fost inspirată chiar după gustul vestimentar a celebrei Gigi Hadid. Alături de frumoasul model, designerul a creat o colecţie aparte, cu produse vestimentare colorate şi extrem de moderne. 

-Această colecţie este inspirată de stilul vestimentar din California de sud. Şi de Gigi Hadid care a colaborat cu mine şi care este o fată din California de sud, care are un gust bun pentru pentru haine şi are atitudinea aia sportivă, mişto şi lejeră.

La prezentare nu au lipist nici vedetele de pe covorul roşu. Atât cântăreaţa Fergie cât şi Lady Gaga şi-au făcut apariţia la prezentare, pentru a admira ultima colecţie a designer-ului american. 

Prezentarea de modă s-a încheiat cu Gigi Hadid, care a defliat plină de graţie în dreapta creatorului de modă, Tommy Hilfiger.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tommy Hilfiger şi-a lansat noua colecţie într-un parc de distracţii