Antena Meniu Search
x

Tone de gunoi într-un apartament din Brăila. Vecinii îndură mirosul

O femeie din Brăila şi-a umplut apartamentul cu mormane de gunoaie înalte până la tavan. Obsesia pentru resturi a dat-o afară din casă, la propriu. Trăieşte mai mult pe străzi, în timp ce vecinii îndură mirosul care inundă scara.

Vezi și

 O femeie din Brăila şi-a umplut apartamentul cu mormane de gunoaie înalte până la tavan. Obsesia pentru resturi a dat-o afară din casă, la propriu.

Trăieşte mai mult pe străzi, în timp ce vecinii îndură mirosul care inundă scara. Ieri, oamenii şi-au pierdut răbdarea şi au plătit o firmă să cureţe locuinţa.

O firmă de curăţenie fost chemată să distrugă focarul de infecţie. Oamenii se caţără pe mormane de gunoaie, în cele două camere ale apartamentului. Haine, pături, electrocasnice, unele peste altele, au ajuns până la tavan.

Aşa arată coşmarul de ani buni al vecinilor bătrânei. Mai grav e că o creşă se află în apropierea blocului, iar părinţii se tem să nu-şi îmbolnăvească micuţii. Mirosul insuportabil i-a determinat, pentru a doua oară, să scoată bani din buzunarul lor pentru a face curăţenie în casa femeii.

Firma de curăţenie a umplut un container imens cu resturile adunate de femeie.

Pentru că este proprietară, femeia nu poate fi obligată prin lege să nu-şi mai transforme locuinţa în ghenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tone de gunoi într-un apartament din Brăila. Vecinii îndură mirosul