Antena Meniu Search
x

TOP 5 accesorii utile pentru sanatatea ta

Pornind de la premisa ca sanatatea trebuie intretinuta cu fiecare activitate si lucru intreprins, admitem si faptul ca grija pentru ea trebuie sa devina un obiectiv cu sanse mari de a fi indeplinit.

- pixabay.com

Pornind de la premisa ca sanatatea trebuie intretinuta cu fiecare activitate si lucru intreprins, admitem si faptul ca grija pentru ea trebuie sa devina un obiectiv cu sanse mari de a fi indeplinit. Schimbarile alimentare si introducerea unui stil de viata mult mai echilibrat trebuie asumate ca principii ce trebuie introduse treptat, asadar ele nu trebuie impuse vointei.

Dar pentru ca orice modificare trebuie intai constientizata si ulterior asumata, este importanta o reorganizare si o trecere in revista a prioritatilor. Pentru toate este nevoie de un inceput, asadar momentul prezent este cel mai potrivit start.

Iata mai jos o lista cu cateva lucruri folositoare pe care trebuie sa le ai si tu, dupa cum urmeaza:

Asigura-ti un somn odihnitor si linistit

Nu este un lucru nestiut ca foarte multe persoane petrec foarte mult timp la locul de munca. Stresul cotidian, febra termenelor limita si o multime de probleme asociate transforma uneori orele de lucru intr-o zi extrem de solicitanta si obositoare.

Statul mult timp pe scaun, sedentarismul si lipsa miscarii pot conduce in timp la dureri in zona lombara.Tocmai de aceea, achizitioneaza pentru dormitor accesorii care te ajuta sa ai parte de un somn odihnitor. Fie ca este vorba de perne sau o saltea ortopedica, investeste calitativ in sanatatea ta si a familiei tale.

Afla si mai multe informatii dand click aici.    

Propune-ti sa faci mai mult sport

Timpul se poate transforma in prietenul tau daca te organizezi mai bine si mai eficient.

Primavara este anotimpul potrivit schimbarilor in modul de viata, asadar nu ar strica sa faci mai multa miscare. Daca preferi sa faci exercitii acasa, nu ar strica sa iti cumperi o saltea pliabila (tip covoras) pe care o poti intrebuinta oriunde. Ea este potrivita pentru yoga, aerobic, alte tipuri de exercitii la podea. In plus, materialul moale din care este confectionata este extrem de confortabil, rezistent la apa si transpiratie. Spuma cu memorie are avantajul ca nu aluneca, asadar este ideala pentru exercitii regulate repetitive.

Si pentru ca in intimitatea caminului poti efectua o gama larga de exercitii, nu exclude sa completezi lista adaugand mingi, un set cu 2 gantere de 0,5 kg si o coarda. Ele te vor ajuta la intarirea musculaturii, eliminarea surplusului de kilograme, cresterea elasticitatii tendoanelor si intarirea oaselor. Nu uita sa lucrezi abdomene pentru o talie de invidiat si exercitii pentru brate si fese. Lucreaza pe un program de exercitii care sa includa treptat toate grupele de muschi.

Daca ti-ai propus sa investesti ceva mai mult, o banda de alergare electrica este ideala pentru incaperi si nu numai. Ea se bucura cu un design modern si este si usor de depozitat. Cu un program de cateva minute pe zi, corpul isi poate capata forma dorita.

Mersul la sala poate fi solicitant si din punct de vedere financiar si fizic, prin urmare cateva accesorii utilizate acasa sau in natura iti permit un program de fitness si aerobica complex. Imbinand utilul cu placutul, te poti relaxa in spatiul intim, poti viziona serialele si emisiunile preferate la TV, eliminand kilogramele in exces odata cu mentinerea tonusului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » TOP 5 accesorii utile pentru sanatatea ta