Antena Meniu Search
x

Topirea zăpezii aduce inundaţii în mai multe localităţi din ţară!

Temperaturile de primăvară din ultimele zile au devenit din ce în ce mai ameninţătoare pentru oamenii ale căror locuinţe au fost îngropate în zăpadă. Acum, inundaţiile sunt cele care îi pun în alertă.

Vezi și

Mai mulţi oameni din judeţul Argeş şi-au petrecut noaptea în curţi, în încercarea de a scăpa de apa formată după ce s-a topit zăpada. Abia cu ajutorul pompierilor au reuşit.

Pompierii au lucrat neîncetat în localitatea Bradu, din judeţul Argeş. Localnicii le-au cerut ajutorul, după ce apa a început să se apropie ameninţător de casele lor.

Din cauza temperaturilor ridicate, zăpada a început să se topească şi apa le-a umplut gospodăriile. Localnicii s-au trezit, din nou, în acelaşi coşmar ca şi toamna trecută, atunci când au avut probleme din cauza ploilor.

Prin aceeaşi situaţie trec şi zeci de mii de oameni din judeţul Buzău. Acolo, iarna a lovit cu putere şi zile întregi a nins necontenint. Zăpada care le-a îngropat oamenilor casele, se topeşte acum încet şi transformă totul în râuri care şubrezesc şi mai tare fundaţiile.

Temperaturile rămân ridicate şi în zilele care urmează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Topirea zăpezii aduce inundaţii în mai multe localităţi din ţară!