Antena Meniu Search
x

Torţionarul Vişinescu nu renunţă la vechile obiceiuri, nici în ÎNCHISOARE! Se trezeşte, iese pe hol şi dă PORUNCI angajaţilor

Temutul fost torţionar comunist, Alexandru Vişinescu îşi execută condamnarea de 20 de ani de închisoare, la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Temutul fost torţionar comunist, Alexandru Vişinescu îşi execută condamnarea de 20 de ani de închisoare, la Spitalul Penitenciarului Jilava, acolo unde, nu cu mult timp în urmă ar fi fost protagonistul unor scene de film. 

Ajuns la 93 de ani, Vişinescu este considerat unul dintre cei mai cruzi torţionari ai regimului comunist. A fost comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat în anii 1950, funcţie în care a pus în practică un adevărat sistem de exterminare a deţinuţilor, în special pe pielea celor închişi pe criterii politice. 

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, au povestit pentru spynews.ro în ultima perioadă deținutul Vișinescu i-a lăsat fără cuvinte, de nenumărate ori, pe angajații Spitalului Penitenciar Jilava, după ce a început să se creadă... comandantul închisorii!

Sursele citate spun că în unele dimineți, la ora apelului, Vișinescu apărea la ușă cu bagajul făcut. Extrem de preocupat, acesta ieșea din cameră cu valiza în mână și spunea: “Hai, că am plecat. Am multă treabă…” 

Pentru a nu-i provoca un șoc, medicii l-au condus, de fiecare dată, câțiva metri pe hol, după care l-au convins să revină în cameră. În alte situații însă, fostul torționar reacționa, însă, altfel.

Ca un veritabil comandant, Vişinescu ar fi ieșit din celula sa ca și cum ar fi avut drept de control, după care le ordona agenților să-l urmeze în celelalte celule. 

“Acum hai să intrăm și peste bandiții ăștia de alături, să-I călcăm pe cap!”, ar fi spus deținutul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Torţionarul Vişinescu nu renunţă la vechile obiceiuri, nici în ÎNCHISOARE! Se trezeşte, iese pe hol şi dă PORUNCI angajaţilor