Antena Meniu Search
x

Tatăl fetiţei chinuite de propria mamă, într-un apartament din Giuleşti, s-a întors din Germania să îşi salveze copilul

Tatăl fetiţei chinuite de propria mamă, într-un apartament din Giuleşti, a mers să îşi vadă copila. După ce a văzut imaginile în care fiica sa este bătută şi umilită, bărbatul s-a întors din Germania şi este hotărât să facă orice pentru a lua fetiţa în grija lui.

de Redactia Observator

la 19.09.2020, 12:00

Vezi și
  • Bărbatul vrea să facă demersurile necesare pentru a lua fetiţa în grija lui.
  • Copilul de numai 5 ani va rămâne în grija unui asistent maternal.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Au fost momente emoţionante la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă din Tulcea. Tatăl fetiţei toturate de propria mamă şi-a strâns copilul la piept, după o lungă perioadă în care a fost departe de ea.

Robert Ticu - tatăl fetiţei: Mi-a venit sa plang. Nu ştiam cum sa ma ascund sa nu ma vada fata ca plang. Am luat-o in brate, ne-am pupat, m-a pupat m-a strans in bratelel micute. A fost minunat, da in acelasi timp si dureros.

La aproape o săptămână după ce imaginile au fost făcute publice, starea fetiţei este una bună. O spune chiar fiica cea mare a femeii, care şi-a însoţit tatăl vitreg.

Andriescu Nicoleta - sora fetiţei: A stat un pic in bratele meu, ne-am jucat cu papusile pe care i le-am adus. A fost fericita ca ne-a vazut

Acum bărbatul vrea să facă demersurile necesare pentru a lua fetiţa în grija lui.

Robert Ticu - tatăl fetiţei: Am sa urmez toti pasii pe care mi i-a spus doamna de la protectie.Trebuie sa mi se faca o ancheta sociala la mine in Germania, la locuinta unde stau, am depus toate actele, ca am o locuinta, ca am un loc de munca, ca am un salariu destul de bun pentru a detine o familie

Până atunci însă, copilul de numai 5 ani va rămâne în grija unui asistent maternal de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tatăl fetiţei chinuite de propria mamă, într-un apartament din Giuleşti, s-a întors din Germania să îşi salveze copilul