Antena Meniu Search
x

Tragedia din clubul Colectiv | Teledonul "Români împreună" a strâns un milion de euro

Tragedia din clubul Colectiv ne uneşte. Un milion de euro s-au strâns până acum la teledonul "Români împreună", organizat de trustul Intact

Vezi și

 Tragedia din clubul Colectiv ne uneşte. Un milion de euro s-au strâns până acum la teledonul "Români împreună", organizat de trustul Intact. Aseară, colegi jurnalişti, realizatorii trustului, dar şi personalităţi din toate domeniile au stat de vorbă cu mii de oameni care n-au rămas indiferenţi şi au donat pentru victime.

Au fost elevi care şi-au donat alocaţiile, pensionari care şi-au dăruit pensiile şi oameni care vor să-şi doneze pielea. Au donat părinţi îndoliaţi. Nu şi-au pierdut fiii sau fiicele acum, dar ştiu mai bine ca oricine prin ce trece un părinte. Domnul Macarie Eugen din Bacău a spus că vrea să-şi doneze din banii săi şi ai colegilor săi tot salariul şi să doneze piele. A spus: Dăm pielea de pe noi.

Cutremuraţi de ce s-a întâmplat vineri noapte, românii ar face orice pentru semenii lor. În zi de doliu naţional, vedetele şi-au anulat concertele. Dar plănuiesc altele, în scop caritabil. Şi-au arătat solidaritatea oameni simpli. Dar şi firme mari. Clubul Bamboo şi doneaza 10 mii de euro acestor oameni

Cei care vor să ajute o pot face până la sfârşitul săptămânii, prin sms la numărul 8848 sau la numerele din reţeaua telekom alocate teledonului. e asemenea, bani pot fi trimişi în conturile Fundaţiei mereu Aproape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tragedia din clubul Colectiv | Teledonul "Români împreună" a strâns un milion de euro