Antena Meniu Search
x

Tragedie într-un sat din Buzău! Un tânăr de 27 de ani a murit strivit în timp ce făcea baloţi de paie. Bărbatul urma să facă nuntă

Era singur când s-a petrecut nenorocirea, aşa că a zăcut pe câmp, fără suflare, câteva ore, până când un localnic l-a descoperit într-o baltă de sânge. În luna octombrie, urma să se căsătorească. Dar în loc de nuntă, familia bărbatului trebuie să se pregătească, acum, de înmormântare.

Vezi și

Era singur când s-a petrecut nenorocirea, aşa că a zăcut pe câmp, fără suflare, câteva ore, până când un localnic l-a descoperit într-o baltă de sânge. În luna octombrie, urma să se căsătorească. Dar în loc de nuntă, familia bărbatului trebuie să se pregătească, acum, de înmormântare.

Tânărul de 27 de ani avea o mică afacere de familie, adică o fermă cu 800 de oi. Ieri, în jurul prânzului, a plecat cu tractorul şi balotiera pe terenul de la marginea localităţiii. Nimeni nu ştie cum şi-a găsit sfârşitul strivit în utilajul agricol.

Tânărul a zăcut prins între fiarele balotierei, până la lăsarea întunericului. Întâmplător, un localnic a trecut prin zonă. I s-a părut ciudat că utilajul este pornit, dar nimeni în preajmă. S-a apropiat şi aşa a descoperit tragedia.

Bărbatul a chemat mai mulţi vecini pentru a-l scoate pe tânăr din balotieră şi a cerut ajutor şi la 112.

Trupul tânărului a fost transportat la medicină legală pentru necropsie. În urma lui, a rămas multă durere. În luna octombrie, urma să se căsătorească, însă, în loc de nuntă, familia bărbatului trebuie să se pregătească, acum, de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tragedie într-un sat din Buzău! Un tânăr de 27 de ani a murit strivit în timp ce făcea baloţi de paie. Bărbatul urma să facă nuntă