Antena Meniu Search
x

Tragedie la Arad: Un băiat de 9 ani a MURIT în timp ce se juca cu fratele său

Un băiat de nouă ani a murit în timp ce se juca cu fratele său, mai mare cu trei ani. Incidentul a avut loc în apropiere de cetatea Şoimoş.

Un băiat de nouă ani a murit în timp ce se juca cu fratele său, mai mare cu trei ani. Incidentul a avut loc în apropiere de cetatea Şoimoş.

Cei doi fraţi de 8 şi 12 ani au ieşit, marţi, la joacă pe dealul din spatele casei, în timp ce părinţii erau ocupaţi cu treburi gospodăreşti.

Conform localnicilor, băiatul mai mic s-a dezechilibrat în timp ce alerga după fratele său şi a căzut de la o înălţime de aproximativ şase metri, lovindu-se la cap de un bolovan.

Fratele său a strigat după ajutor, iar tatăl l-a dus pe braţe în casă până la sosirea unei ambulanţe din Lipova şi a unui echipaj SMURD.

Pe acelaşi subiect

”La sosirea echipajului nostru, copilul de opt ani era în stop cardio-respirator, produs pe fondul unui traumatism cranian. Pacientul prezenta o plagă occipitală cu hemoragie masivă, iar echipajul a încercat să-l resusciteze mai mult de o oră, ulterior fiind declarat decedat”, a precizat, pentru News.ro, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, dr. Mircea Merea.

Poliţiştii arădeni au început o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Casa unde locuiau cei doi se află la baza cetăţii Şoimos, din judeţul Arad.

Incidentul a avut loc luni seară.

Citeşte şiImagini TERIFIANTE! După crima de la Oradea, GELOZIA face noi victime: Un bărbat l-a lovit cu maşina pe rivalul său, l-a atacat cu o sabie, iar apoi şi-a înfipt un cuţit în piept

Citeşte şi: SFÂŞIETOR! Ultimul gând al Daliei Duca înainte de a fi asasinată a fost să cumpere dulciuri pentru bunici (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Tragedie la Arad: Un băiat de 9 ani a MURIT în timp ce se juca cu fratele său