Antena Meniu Search
x

Tragedii în lanţ pe şoselele din Capitală! Un bărbat a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de o maşină

Un bărbat, care a traversat neregulamentar şoseaua, a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de o maşină.

Vezi și

Un bărbat, care a traversat neregulamentar şoseaua, a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de o maşină. Şoferul l-a lăsat într-o baltă de sânge şi a dat bir cu fugiţii. E căutat acum de poliţişti. Un alt pieton, care nu se afla nici el pe zebră, a avut aceeaşi soartă. S-a stins în mâinile salvatorilor.

Încercarea unui bărbat de a traversa strada, printr-un loc nepermis, s-a sfârşit tragic. Omul, în vârstă de arpoximativ 40 de ani, a murit pe loc după ce a fost lovit în plin de o maşină, pe şoseaua Morarilor, şi aruncat la câţiva metri, pe trotuar. Imediat după impact, şoferul s-a făcut nevăzut. 

Andra Arsintescu, Purtătorul de cuvânt al Brigazii Rutiere: "Conducatorul auto a parasit locul faptei, acesta ramanand neindentificat. In continuare se efectueza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie".

Seara trecută, o tragedie s-a petrecut şi pe Şoseaua Alexandriei. 

Andra Arsintescu, Purtătorul de cuvânt al Brigazii Rutiere: "Conducatorul unui auto, in varsta de 27 de ani, care se deplasa pe Soseaua Alexandriei, dinspre Bragadiru catre Piata Rahova a surprins si accidentat mortal un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani."

Bărbatul nu se afla pe trecerea de pietoni. Şi, în zadar s-au chinuit medicii să-l resusciteze. 

Şoferul nu era băut. S-a ales, însă, cu dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tragedii în lanţ pe şoselele din Capitală! Un bărbat a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de o maşină