Antena Meniu Search
x

Transport către aeroport: variante de luat în calcul

Locuiești de puțin timp în București și te interesează ce variante ai ca să ajungi la aeroportul Otopeni, deoarece urmează ca, în perioada următoare, să zbori în interes de serviciu? Iată, în continuare, patru variante de luat pentru transportul la Otopeni.

Transport către aeroport: variante de luat în calcul - pixabay.com

Locuiești de puțin timp în București și te interesează ce variante ai ca să ajungi la aeroportul Otopeni, deoarece urmează ca, în perioada următoare, să zbori în interes de serviciu? Iată, în continuare, patru variante de luat pentru transportul la Otopeni.

Folosește o companie care oferă servicii de transport la aeroport

Apelează la o companie care oferă servicii de transfer către aeroportul Otopeni. Tot ce trebuie să faci este să găsești o firmă serioasă specializă pe transportul către și dinspre aeroportul Otopeni și să rezervi un bilet online pentru o cursă care te avantajează din punct de vedere al orelor programului de îmbarcare. Sfatul nostru este să optezi pentru o companie care dispune de o flotă modernă de mașini, astfel încât să călătorești în cele mai bune condiții.

Ia autobuzul

Regia Autonomă de Transport București (RATB) pune la dispoziția celor care au nevoie să ajungă la aeroportul Otopeni două linii expres de autobuze - 780 și 783. Costul unei călătorii către aeroport este doar de 3,5 lei. Accesează website-ul RATB și vei găsi atât programul de circulație al celor două autobuze cât și stațiile în care opresc. De asemenea, pe website-ul RATB vei afla și ce alte autobuze au stații comune cu 780 și 783. Cele două linii expres reprezintă niște variante bune de transport dacă vrei să dai puțini bani pe călătorie, dacă nu ai multe bagaje și dacă nu pui foarte mare preț pe confortul călătoriei.

Circulă cu taxiul

În situația în care îți dorești o mașină care să te preia de acasă, atunci comandă-ți un taxi. Că să-ți comanzi un taxi poți să suni la dispeceratul unei companii de taximetre. O altă variantă ar fi să-ți instalezi, pe telefonul mobil, o aplicație care prin care poți să chemi un taxi de mai multe companii de profil. Prețul pe kilometru variază între 1,39 de lei și 3,5 lei, în funcție de compania la care este înregistrat taxiul. Avantajele unei curse cu taxiul sunt spațiul generos pentru bagaje și confortul tău. Marele dezavantaj al taxiurilor este că, dacă ai nevoie să călătorești la o oră de vârf, s-ar putea să nu găsești, în timp util, o mașină care să te preia și să te ducă la aeroport.

Roagă un prieten să te ajute

Cel mai bună variantă ca să călătorești confortabil, să ajungi la timp la aeroport și să nu plătești nimic ar fi să rogi un prieten, care are mașină, să te ducă în Otopeni. Cu siguranță că respectiva persoană nu o să te refuze, dacă o anunți din timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Transport către aeroport: variante de luat în calcul