Antena Meniu Search
x

Video Traseu turistic impresionant, în inima Bucovinei. Mâncăruri ciobăneşti tradiţionale la stâna din vârful munţilor Suhard

Lăsăm marea şi mergem la munte acum. Iar o plimbare pe un traseu turistic mai puţin umblat este perfectă pentru această perioadă, de final de vacanţă. Un asfel de loc se găseşte în Munţii Suhard din Bucovina. Acolo este şi o stână, iar turiştii pot gusta dintr-un caş proaspăt făcut şi pot sta la poveşti cu proprietarii dornici să primească oaspeţi.

de Redactia Observator

la 05.09.2021, 14:28

Vezi și

O plimbare pe un traseu turistic mai puţin umblat este perfecta pentru această perioadă, la final de vacanţă. Iar cel mai potrivit loc pentru asta sunt Munţii Suhard din Bucovina.

Aici există o stână tradițională, unde turiştii pot gusta dintr-un cas proaspăt făcut şi pot sta la povesti cu proprietarii dornici să primească oaspeţi. Stâna este la intersecţia unor drumuri de munte unde se ajunge doar pe jos, în plimbare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Traseu turistic impresionant, în inima Bucovinei. Mâncăruri ciobăneşti tradiţionale la stâna din vârful munţilor Suhard