Antena Meniu Search
x

Trei bărbați din Iași au sunat duminică noaptea la 112, să vină cineva, că i-au bătut nevestele

Trei bărbați din Iași au sunat duminică noaptea la 112, să vină cineva, că i-au bătut nevestele. Toți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.06.2020, 11:38

Bărbați Iași
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Doi dintre bărbați au ajuns la spital.
  • Una dintre agresoare a cerut și ea să fie dusă la urgență

Trei bărbați din Iași au cerut ajutorul Poliției duminică noaptea, după ce au fost bătuți de neveste, în trei sate diferite. Toți trei au sunat la 112 și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"În cursul nopții de 28.06- 29.06 s-au înregistrat mai multe apeluri la 112, și anume bărbați care solicitau poliția și asistență medicală, declarând ca au fost agresați de către soție/concubină.", a informat Poliția ieșeană.

Un bărbat de 45 de ani din Țibana a fost atacat de șoție cu coasa, acesta nefiind primul conflic dintre cei doi, De fiecare dată femeia a fost agresorul, iar duminică ea a sunat după ambulanță. Bărbatul a refuzat transportul la spital, dar soția a cerut să fie consultată la UPU, la spitalul Sf. Spiridon.

În comuna Popricani un alt bărbat a fost lovit de către soție cu un lemn, fiind preluat de Ambulanță și trimis la spitalul de neurochirurgie cu un traumatism la nivelul coloanei lombare.

În fine, un bărbat de 41 de ani din Fărcășeni a fost lovit de concubină cu un scaun, fiind dus și el la neurochirurgie cu un traumatism cranian minor și contuzie de gleznă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Trei bărbați din Iași au sunat duminică noaptea la 112, să vină cineva, că i-au bătut nevestele