Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei medici din Buzau, trimisi in judecata pentru ucidere din culpa

Exista speranta pentru cei carora medicii, in loc sa le faca bine, le fac rau. La aproape sase ani de cand un om a murit in Buzau, trei medici au fost trimisi in judecata pentru ucidere din culpa.

de Redactia Observator

la 21.03.2013 , 16:43

Tragedia s-a produs in 2007. Pacientul, in varsta de 30 de ani, s-a prezentat atunci la camera de garda a Spitalului Judetean Buzau, cu dureri abdominale puternice. A fost consultat de primul medic: ar fi primit un diagnostic gresit, tratament eronat, ingrijiri necorespunzatoare.

Doua zile mai tarziu, barbatul a ajuns inapoi la spital, intr-o stare vizibil agravata. Al doilea medic care l-a consultat i-a pus un diagnostic si i-a administrat un tratament: ambele ar fi fost greoite. Se scurg alte trei zile de chin pentru bolnav, timp in care starea lui este din ce in ce mai grava.

Ajunge din nou la camera de garda a Spitalului din Buzau. De data aceasta, este consultat de un pediatru, care era de garda la momentul respectiv. Nici acest al treilea medic nu l-a supus unui set de investigatii, care ar fi aratat  de ce sufera barbatul.

Vezi și

Omuls-a stins la sase zile dupa ce mersese pentru prima data la spital. Dupa sase ani, astazi, cei trei medici au fost trimisi in judecata.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Trei medici din Buzau, trimisi in judecata pentru ucidere din culpa