Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei răniţi şi patru maşini avariate într-un accident rutier

Trei persoane au ajuns la spital şi patru maşini au fost avariate, într-un accident rutier violent care a avut loc pe un drum judeţean din Hunedoara.

de Redactia Observator

la 15.07.2014 , 09:15

Trei persoane au ajuns la spital şi patru maşini au fost avariate, într-un accident rutier violent care a avut loc pe un drum judeţean din Hunedoara. 

A fost de ajuns o secundă de neatenţie şi cele patru maşini s-au ciocnit violent. În accident au fost implicate şapte oameni. Trei dintre ei au avut nevoie de îngrijiri urgente. Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu-şi poate explica exact cum s-a produs totul.

Nu ştiu cum s-a întâmplat. Eu am apucat de am trecut şi pe urmă, când am tras volan în partea stângă şi nu ştiu, a venit. nu, nu ştiu.Maşinile s-au răsucit pe şosea şi s-au făcut praf.

Vezi și

Prima victimă, un bărbat de 52 de ani, a fost preluat de pompierii salvatori şi transportat la spital, avea politraumatisme provenite în urma accidentului rutier. Celelalte două victime au fost transportate cu ambulanţa la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată complet pentru jumătate de oră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Trei răniţi şi patru maşini avariate într-un accident rutier