Antena Meniu Search
x

Trei tineri au ajuns în spital din cauza unui TIR lăsat în mijlocul drumului

Un şofer care şi-a pus camionul de-a curmezişul, pe un drum din Vaslui, a băgat trei tineri de 17 ani în spital

Vezi și

Un şofer care şi-a pus camionul de-a curmezişul, pe un drum din Vaslui, a băgat trei tineri de 17 ani în spital. Erau într-o maşină cu un amic de 19 ani care a văzut prea târziu remorca şi a lovit-o în plus. 

El, ca prin minune a scăpat fără nicio zgârietură. Dar prietenii săi se zbat între viaţă şi moarte. Patru tineri erau în această maşină. Doar şoferul a scăpat fără nicio zgârietură. Prietenii săi, un băiat şi două fete sunt în pericol de moarte! Stabilă, hemodinamic şi respirator, un traumatism de bazin şi un traumatism cranian. După ce pompierii i-au scos dintre fiarele contorsionate, medicii le-au acordat primul ajutor chiar pe asfalt.

Salvatorii îl urcă pe unul dintre răniţi în ambulnaţă şi gonesc spre spital. Pe ceilalţi doi încearcă încă să-i stabilizeze la faţa locului. Niciunul dintre cei trei pasageri n-are mai mult de 17 ani. Au ieşit la o plimbare cu un prieten cu doi ani mai mare. La ieşirea din Vaslui le-a ieşit în cale un obstacol de netrecut. A vrut să vireze la stânga, pe un drum secundar, dar remorca a rămas suspendată pe un podeţ. Nesemnalizată pe lateral, tânărul care conducea maşina mică a văzut-o prea târziu. Şi a lovit-o în plin. El a fost cel mai norocos. A scăpat doar cu spaima.

Bărbatul va răspunde totuşi în faţa legii pentru accident. E cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Trei tineri au ajuns în spital din cauza unui TIR lăsat în mijlocul drumului