Antena Meniu Search
x

Trei tineri au murit arsi de vii in masina, la Constanta

Noapte insangerata pe soselele din Romania. Sase oameni si-au pierdut viata in doua accidente cumplite, la diferenta de o ora. La Constanta trei tineri au murit arsi de vii in masina cu care goneau nebuneste

Vezi și

Imaginile par desprinse dintr-un film de groaza. Flacarile au inghitit masina intr-o secunda. Prinsi in capcana de foc, cei trei tineri n-au avut nicio sansa. Au pierit arsi de vii. Doi dintre ei, in fata. Al treilea, pe bancheta din spate.

Un sofer a vazut masina arzand ca o torta, dar nu s-a putut apropia. Abia dupa ce au stins valvataia, pompierii au ajuns la ei. Ce-au vazut, e greu de descris in cuvinte.

Accidentul s-a produs la patru dimineata, in apropiere de localitatea Chirnogeni. Dupa urmele lasate pe sosea, soferul a pierdut controlul intr-o curba, iar autoturismul, inmatriculat in Bulgaria, s-a infipt ca un glont intr-un copac. In secunda urmatoare a fost inghitit de flacari. "Nu am putut stabili daca purtau centura sau nu purtau centura la acest moment", a declarat unn reprezentant al politiei.

Cei trei tineri care au pierit aveau intre 19 si 27 de ani. Unul dintre ei era din comuna Chirnogeni, iar ceilalti doi venisera la bunci.

Cu o ora inainte, in Mures, avea loc un alt accident cumplit. La iesirea dintr-o curba, masina in care se aflau doi frati, de 17 si 20 de ani, a ajuns pe constrasens si s-a izbit cu putere de un alt autoturism. Impactul a fost atat de puternic incat motorul uneia dintre masini a fost aruncat zeci de metri in aer. "Dintr-o data, o bufnitura. Nu mi-am dat seama la inceput. M-a lovit motorul din masina care a sarit afara", a spus un martor.

Acul kilometrajului s-a oprit la 140 de kilometri pe ora. Cei doi frati si pasagerul din cealalta masina, un barbat de 30 de ani, au murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trei tineri au murit arsi de vii in masina, la Constanta