Antena Meniu Search
x

Nu se redeschide ancheta in cazul mortii Madalinei Manole

Moartea Madalinei Manole este un caz inchis. Asta au decis astazi magistratii, dupa ce parintii artistei au cerut redeschiderea dosarului

Vezi și

La aproape trei ani de la moartea artistei, parintii Madalinei Manole nu se impaca cu gandul ca fata lor si-a pus capat zilelor. Au cerut pentru a doua oara redeschiderea dosarului pe motiv ca anchetatorii nu ar fi luat in considerare cateva probe. Printre ele si petele de sange descoperite in casa fiicei lor. De altfel, tatal cantaretei a aratat tot timpul cu degetul spre ginerele sau si a sperat, pana in ultima clipa, ca poate aduce dovezi care sa demonteze varianta sinuciderii.

Pentru anchetatori, in schimb, nu mai exista niciun semn de intrebare legat de moartea artistei. Toate probele arata clar ca a fost vorba de sinucidere. Artista s-a otravit cu furadan, o substanta toxica. Este si motivul pentru care Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus neinceperea urmaririi penale pentru omor, iar procurorii au considerat ca, in cazul sotului artistei, nu poate fi vorba de determinare sau inlesnire a sinuciderii. Madalina Manole a fost gasita moarta, in casa ei din Otopeni, pe 14 iulie 2010, in ziua in care ar fi implinit 43 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nu se redeschide ancheta in cazul mortii Madalinei Manole