Antena Meniu Search
x

Trupa Goodbye to Gravity a mai pierdut un membru

S-a stins şi Bogdan Enache, toboşarul trupei Goodbye to Gravity. Este cel de-al treilea membru al formaţiei care îşi pierde viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv. Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru au murit atunci, în foc

Vezi și

 S-a stins şi Bogdan Enache, toboşarul trupei Goodbye to Gravity. Este cel de-al treilea membru al formaţiei care îşi pierde viaţa în urma incendiului din clubul Colective. Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru au murit atunci, în foc. Enache plecase ieri cu un avion special, spre Elveţia. O ambulanţă l-a luat de la spitalul de Arşi din Capitală şi urma să-l ducă la Zurich. Inima lui s-a oprit, însă, în aer şi medicii nu au mai putut face nimic. Deşi au încercat resuscitarea mai bine de 70 de minute.

Spitalul de Arşi, ora 15. Bogdan Enache a fost scos pe tragă şi urcat în ambulanţă. De acolo, către aeroport, via Elevţia. Cu arsuri pe jumătate din corp, cu creierul şi plămânii afectaţi, toboşarul trupei Goodbye to Gravity avea nevoie de orice ajutor. Şi de rugăciuni.

La ora 16.40, aeronava cu Bogdan la bord a decolat către Zurich. Însă vestea proastă avea să vină. Din aer. La puţin timp, Bogdan a intrat în stop respirator, iar aeronava s-a întors la sol. Nicio manevră nu l-a mai readus la viaţă.

Bogdan era singur la părinţi. Iubea rock-ul şi motoarele.

Aştepta cu nerăbdare lansarea noului volum "Mantras of war", chiar în noaptea blestemată. Înainte de incendiu, în clubul Colectiv, Bogdan şi trupa Goodbye to Gravity au apucat să cânte cinci melodii.

Bogdan şi colegii lui visau la un turneu european. Trei dintre ei au pierit - Bogdan Enache, Mihai Alexandru şi Vlad Ţelea.

Alţi doi se luptă să trăiască. Andrei Găluţ, solistul, este de sâmbătă în Olanda şi astăzi intră în operaţie. Liderul trupei Goodbye to Gravity, Alex Pascu, a rămas în continuare internat la spitalul Floreasca, la terapie intensivă. Familia ar vrea să ajungă la Viena, dar doar atunci când starea de sănătate i-o va permite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Trupa Goodbye to Gravity a mai pierdut un membru