Antena Meniu Search
x

Revenire incendiară! Trupa O-Zone urcă din nou pe scenă, chiar la Bucureşti, după 12 ani de la destrămare

Dragostea din tei se întoarce la prima dragoste, şi anume la publicul din România! Trupa O-Zone se va reuni după 12 ani. Dan, Arsenie şi Radu repetă zilele acestea pentru marea revenire. Cei trei basarebeni îi vor încânta din nou pe bucureşteni, pe 9 mai, la un mega eveniment care va marca 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană.

Vezi și

Dragostea din tei se întoarce la prima dragoste, şi anume la publicul din România! Trupa O-Zone se va reuni după 12 ani. Dan, Arsenie şi Radu repetă zilele acestea pentru marea revenire. Cei trei basarebeni îi vor încânta din nou pe bucureşteni, pe 9 mai, la un mega eveniment care va marca 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană.

Este anunţul pe care l-au aşteptat milioane de fani care în urmă cu 15 ani au fredonat piesele lor. Una, în mod special, a ajuns pe buzele întregului mapamond. "Dragostea din Tei" este cea mai cunoscută melodie a celor 3 basarabeni. A ajuns pe locul întâi în topurile din peste 30 de ţări şi are sute de variante interpretate chiar şi de cei mai mari artişti modiali. În 2009, Dan Balan a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al piesei "Live your life", interpretată de Rihanna şi rapper-ul T.I.

Piesa, atât de îndrăgită de întreaga lume, a făcut parte şi din coloana sonoră a unui film de animaţie produs peste ocean. A ridicat în picioare tot publicul care asista la un concert de operă. Iar în Asia a devenit un fenomen.

Prestigioasa revistă americană „The Rolling Stone" a inclus "Dragostea din tei" într-un top 50 al celor mai mari hituri din toate timpurile. După 12 ani de la despărţirea oficială a trupei O-zone, piesa va fi auzită din nou, în centrul Capitalei. Cei trei membri se reunesc special un concert grandios, organizat de Primăria Capitalei, de Ziua Europei și care marchează 10 ani de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Pentru prima oară, băieţii vor avea o trupă de acompaniament.

Pe 9 mai, în Piaţa Universităţii, vor cânta mulţi dintre artişti care au urmat reţeta succesului scrisă de O-Zone, printre care Inna, Alexandra Stan, Fly Project sau Carla's Dreams.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Revenire incendiară! Trupa O-Zone urcă din nou pe scenă, chiar la Bucureşti, după 12 ani de la destrămare