Antena Meniu Search
x

Trupul militarului român ucis într-un atac sinucigaş în Afganistan a fost adus în ţară. Mădălin Stoica va fi înmormântat în satul natal

Trupul militarului român ucis într-un atac sinucigaş în Afganistan, Mădălin Stoica, a fost adus în ţară astăzi

Vezi și

Trupul militarului român ucis într-un atac sinucigaş în Afganistan, Mădălin Stoica, a fost adus în ţară astăzi.

Pe baza aeriană 90 Otopeni a fost organizată o ceremonie militară şi religioasă şi a fost citit decretul prezidenţial prin care Mădălin Stoica a fost distins post-mortem cu Steaua Românei în grad de cavaler.

La eveniment au participat rudele militarului, cei doi secretari de stat din ministerul apărării, precum şi colegi de arme.

Sicriul cu trupul sublocotenentului se îndreaptă acum spre localitatea natală din judeţul Buzău, unde militarul va fi înmormântat.

Mădălin Stoica a murit vineri, în atacul comis asupra unei patrule româneşti, în regiunea Kandahar din Afganistan. Alţi doi militari români au fost răniţi. Mădălin Stoica avea 41 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Era la prima misiune într-un teatru de operaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trupul militarului român ucis într-un atac sinucigaş în Afganistan a fost adus în ţară. Mădălin Stoica va fi înmormântat în satul natal