Antena Meniu Search
x

Tudor Sisu a iesit nervos din inchisoare

Fostul membru al trupei La Familia, Tudor Sisu, a iesit din inchisoare. Curatat de droguri si cu planuri de viitor, dar foarte inversunat

Vezi și

Tudor Sisu simte din nou gustul libertatii. I-a convins pe judecatori sa-l elibereze conditionat, dupa ce a ispasit doua treimi din pedeapsa de patru ani, primita pentru trafic de droguri. “Nu se mai ntoarce pe aici, sub niciun pretext, sub niciun motiv. Si nu cred ca va mai vrea sa vada vreodata tribunalul pe dinauntru”, a spus Mihnea Stoica, avocatul cantaretului.

Drogurile au fost blestem pentru Sisu. L-au lasat fara libertate si fara trupa care l-a facut celebru. La Familia. “Drogurile nu sunt bune pentru ca-ti aduc dezavantaje si sociale si fizice, practic toti trebuie sa se gandeasca. Asta e pretul pe care-l platesti”, a spus artistul.

Din 2003, Sisu a primit patru condamnari pentru consum si trafic de substante ilegale. Ultima data, Sisu a fost acuzat ca face parte dintr-o retea care a distribuit in Bucuresti 40 de kilograme de heroina.

Dar viata a mers inainte si in inchisoare. I s-a nascut un copil cand ispasea ultima pedeapsa pentru trafic de droguri. Tot in inchisoare s-a insurat cu iubita lui, Catalina. “Inainte ca el sa fie inchis am ramas insarcinata. Eram intr-un moment de cumpana nu stiam ce sa fac. Am zis: frate, il tin orice ar fi chiar daca o sa mai fiu chiar daca nu o sa mai fiu cu Sisu”, a spus sotia lui, Catalina.

Tudor Sisu mai are un fiu dintr-o alta relatie. Pentru binele copilului, a renuntat la custodia lui cand a ajuns dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tudor Sisu a iesit nervos din inchisoare