Antena Meniu Search
x

Poliţişti loviţi cu pietre, după un accident în Tulcea (Video)

Un scandal monstru a izbucnit în plină stradă, în Tulcea. Zeci de indivizi s-au luat la bătaie şi i-au atacat cu pietre pe poliţiştii trimişi să îi oprească. Mulţimea s-a dezlănţuit după o banală tamponare, sfârşită cu un conflict între şoferi.

de Redactia Observator

la 09.04.2019, 22:32

Vezi și

Un scandal monstru a izbucnit în plină stradă, în Tulcea. Zeci de indivizi s-au luat la bătaie şi i-au atacat cu pietre pe poliţiştii trimişi să îi oprească. Mulţimea s-a dezlănţuit după o banală tamponare, sfârşită cu un conflict între şoferi. Scenele violente arată încă o dată că agresorii nu mai respectă uniforma poliţiştilor.

Copleşit de mulţime, un poliţist împrăştie spray lacrimogen în mijlocul a zeci de oameni. Însă nimic nu pare să-i oprească pe scandalagii.

Cu un pistol în mână, agentul porneşte în urmărirea lor. Pe margine, martorii filmează intervenţia forţelor de ordine.

Poliţişti atacaţi cu pietre, după un accident în Tulcea

Totul a pornit de la o banală tamponare într-o parcare din oraşul Tulcea. Unul dintre şoferi nu s-a mulţumit cu o constatare amiabilă, aşa că şi-a chemat familia în ajutor. Aşa au început luptele de stradă. 

Poliţiştii de la ordine publică şi jandarmii trimişi la faţa locului au încercat în zadar să îi ţină pe scandalagii în frâu. După ce au fost alungaţi cu spray, agresorii au ripostat cu pietre.

Suspecţii au ajuns în cele din urmă la secţie. Doi dintre ei sunt cercetaţi acum pentru ultraj şi tulburarea ordinii publice. 

Agresorii, lăsaţi liberi, au făcut alt accident

Au fost însă lăsaţi să plece acasă. Pe drum, au făcut alt accident. Au intrat cu maşina într-un stâlp. 

Bătaia din Tulcea este cea mai recentă dintr-o serie care arată un fenomen îngrijorător. Tot mai puţini şi fără dotări performante, poliţiştii le ţin greu piept scandalagiilor. 

Anul trecut, un poliţist din Târgu Neamţ, prins în mijlocul a zeci de indivizi agresivi, s-a chinuit aproape o oră să calmeze spiritele. Nici măcar focurile de armă nu au avut efect.

Scene similare au fost filmate şi anul acesta, în Calafat. Bătăuşii nu doar că au ignorat forţele de ordine, ci chiar le-au alungat cu lovituri de bâtă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Poliţişti loviţi cu pietre, după un accident în Tulcea (Video)