Antena Meniu Search
x

Patru turci şi doi români prinşi când voiau să intre în ţară cu bunuri contrafăcute de 1,7 milioane de lei

Patru turci şi doi români prinşi când voiau să intre în ţară cu bunuri contrafăcute de 1,7 milioane de lei

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.07.2019, 12:08

Bunurile contrafăcute au fost confiscate
Turcii şi românii aveau de gând să vândă bunurile contrafăcute - Poliţia de Frontieră

Patru cetăţeni turci şi doi români au fost prinşi, în ultima săptămână, când voiau să intre în ţară cu bunuri contrafăcute de 1,7 milioane de lei.

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit, în total, 8.247 articole textile, încălțăminte, marochinărie şi parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile contrafăcute, cu o valoare estimată de aproape 1,7 milioane de lei, au fost confiscate

Descoperirea a fost făcută împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, în baza unor acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Bunurile contrafăcute au fost descoperite la bordul a cinci autocare, vizaţi fiind patru turci şi doi români cu vârste cuprinse între 25 şi 62 de ani.

Cei şase suspecţi şi-au recunoscut intenţiile de a comercializa bunuri contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 1.662.360 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, la finalizarea anchetei urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Patru turci şi doi români prinşi când voiau să intre în ţară cu bunuri contrafăcute de 1,7 milioane de lei