Antena Meniu Search
x

Turismul învinge pandemia. Oferte la jumătate de preţ în Mexic

2020 aduce mai aproape de turişti destinaţii accesibile până acum, pentru mulţi, poate doar în fotografii. Cu alte cuvinte, tot răul spre bine. Imaginaţi-vă că acum unele dintre cele mai exotice locaţii turistice plătesc ca să fie vizitate.

de Redactia Observator

la 15.06.2020, 14:29

Vezi și
  • Insulele Maldive se redeschid pentru turiştii de toate naţionalităţile.
  • Mexicul se promovează în 2020 cu oferte la jumătate de preţ.

Poţi să spui relaxat asta după ce aduni toate beneficiile pe care le oferă obiectivele exotice: de la vouchere de cazare şi transport, până la reduceri la muzee şi restaurante.

Operatorii din turism speră să mai recupereze, astfel, din pierderile uriaşe cauzate de pandemie, estimate de Organizaţia Mondială a Turismului la 1,2 trilioane de dolari.

Paradisul din Oceanul Indian nu se mai teme de coronavirus.

De pe 1 iulie, insulele Maldive se redeschid pentru turiştii de toate naţionalităţile. Fără restricţii, fără taxe suplimentare, fără test şi mai ales cu preţuri intrate la apă.

Oficialii vor să stabilească un record pe timp de pandemie- 2 milioane de turişti, cu 300 de mii mai mulţi ca în 2019.

În top 10 cele mai vizitate ţări din lume, Mexicul se promovează în 2020 cu oferte la jumătate de preţ. Pe modelul consacrat deja de Sicilia, în Cancun, fiecare două nopţi plătite aduc alte două gratuite.

Maşinile pot fi închiriate la jumătate de preţ, iar spa-urile, parcurile tematice şi terenurile de golf oferă reduceri consistente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Turismul învinge pandemia. Oferte la jumătate de preţ în Mexic