Antena Meniu Search
x

Video Turismul românesc, tras înapoi de şoselele proaste: Drumurile din România arată ca după bombardament

Avem staţiuni frumoase, dar ajungem foarte greu la ele. Mai toate şoselele din România sunt ciuruite, pline de gropi adânci şi de lucrări ce par interminabile. Drumul care duce către lacul Cinciş, o atracţie turistică în vestul ţării, este un exemplu elocvent. Deşi arată ca după război, autorităţile locale şi judeţene îşi pasează vina, în loc să îl repare, iar proprietarii de pensiuni spun că au rămas fără turişti din pricina incompetenţei edililor.

de Marius Alexoiu

la 03.06.2021, 08:55

Vezi și

Turiştii care urcă la Cinciş circulă în zig-zag pentru a ocoli craterele apărute în drum, unele din cauza vremii, altele făcute de muncitori, pentru lucrările de canalizare. Pe o porţiune de aproape 15 km, şoferii îşi distrug maşinile. 

Afectaţi sunt turiştii, dar şi proprietarii de pensiuni şi campinguri. 

Leandru Dragota, proprietar camping: "Pierzi clienţii domnule, păi ce să îşi dea în toate gropile lor. 

Cei care vin o dată, a doua oară nu mai vin. îşi strică maşinile". 

Pe acelaşi subiect

Lucrări întârziate, gropi la tot pasul

Lucrările sunt aproape finalizate, spune primarul. Ce se întâmplă cu celelalte gropi... nu ştie nimeni. 

Daniel Pupeza, primar Teliuc: "Alimentarea cu apa este finalizată în proporţie de 90 la sută, iar canalizarea în proporţie de 80 la sută". 

Costel Avram, administrator public CJ Hunedoara: "Drumul încă nu este recepţionat şi nu-l vom recepţiona decât atunci când drumul va fi la starea iniţială". 

De aproape doi ani, turiştii care vizitează zona se lovesc de aceeaşi problemă. Drumul se află acum în administrarea Primăriei Teliuc, pe durata executării lucrărilor, după care se va întoarce în administrarea Consiliului Judeţean. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Turismul românesc, tras înapoi de şoselele proaste: Drumurile din România arată ca după bombardament