Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Încă un turist înecat în mare. Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a încercat să înoate dincolo de geamandură

Este aproape final de sezon pe litoral, însă turiştii ignoră în continuare steagul roşu şi intră în apă să facă o baie pentru care, uneori, plătesc cu viaţa. Un bărbat de 44 de ani, din Bucureşti, s-a înecat ieri la Mangalia. A înotat departe de geamandură şi curenţii l-au tras în adânc.

de Redactia Observator

la 29.08.2018 , 10:26

Este aproape final de sezon pe litoral, însă turiştii ignoră în continuare steagul roşu şi intră în apă să facă o baie pentru care, uneori, plătesc cu viaţa. Un bărbat de 44 de ani, din Bucureşti, s-a înecat ieri la Mangalia. A înotat departe de geamandură şi curenţii l-au tras în adânc. Turiştii l-au observat imediat şi, împreună cu salvamarii, l-au scos la mal. Medicii au încercat să-i redea pulsul, dar in zadar. Este a 25-a victimă a Mării Negre, de la începutul sezonului estival.

Câţiva turişti şi salvamari îl scot pe bărbatul de 44 de ani din valurile mării agitate. E o luptă contracronometru să-l întindă pe nisip şi să încerce să-i salveze viaţa.

Aflat dincolo de limita maximă permisă pentru scăldat, chiar şi în condiţii de mare calmă, bărbatul dădea semne că nu se mai poate întoarce din larg.

Vezi și

Până la sosirea ambulanţei, un paramedic SMURD din Hunedoara, aflat şi el în vacanţă, a început imediat manevrele de resuscitare.

Le-au continuat apoi medicii de la serviciul de ambulanţă, dar şi echipajul elicopterului SMURD chemat în ajutor. În stare de şoc, soţia turistului a sperat până în ultima clipă că acesta va fi salvat.

Pe malul mării a fluturat încă de dimineaţă steagul roşu, o atenţionare a salvamarilor de care mulţi turişti nu ţin cont.

Bărbatul care împlinise 44 de ani în urmă cu câteva zile este cea de-a 25 persoană care a murit înecată în acest sezon estival.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Încă un turist înecat în mare. Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a încercat să înoate dincolo de geamandură