Antena Meniu Search
x

Turiști căzuți de pe munte, în Bucegi, misiune contra cronometru pentru 16 salvamontiști trimiși să-i salveze [Video]

Doi turiști au căzut de pe munte, în zona Acele Morarului din Masivul Bucegi, în sprijinul lor fiind trimiși 16 salvamontiști din echipele Prahova, Bușteni și Sinaia.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.10.2020, 22:30

Turiști căzuți de pe munte, în Bucegi, misiune contra cronometru pentru 16 salvamontiști trimiși să-i salveze [Video]
Turiști căzuți de pe munte, în Bucegi, misiune contra cronometru pentru 16 salvamontiști trimiși să-i salveze [Video] - Salvamont Prahova/Facebook
  • Unul dintre cei accidentați prezintă traumatisme la membrele superioare și la torace, iar despre cel de-al doilea nu se cunosc încă informații.
  • Turiștii făceau parte dintr-un grup organizat, format din trei turiști, conduși de un ghid.

Potrivit Salvamont, cei doi răniți fac parte dintr-un grup organizat, format din patru persoane: trei turiști (doi băieți și o fată) și un ghid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Unul dintre cei accidentați prezintă traumatisme la membrele superioare și la torace, iar despre cel de-al doilea, aflat undeva deasupra locației unde este căzută prima victimă, nu se cunosc încă informații”, a transmis Dispeceratul Național Salvamont.

La acțiune partiocipă 16 salvamontiști din echipele Prahova, Bușteni și Sinaia.

„Acțiunea se anunță extrem de dificilă, se va întinde mult în noapte și salvamontiștii speră ca afecțiunile celor doi să le permită să reziste pe durata acțiunii și temperaturilor scăzute din timpul nopții”, susțin salvamontiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Turiști căzuți de pe munte, în Bucegi, misiune contra cronometru pentru 16 salvamontiști trimiși să-i salveze [Video]