Antena Meniu Search
x

Mii de străini se distrează pe litoralul românesc

Mii de turişti şi-au dat întâlnire la malul românesc al Mării Negre ca să se bucure de distracţie la cel mai mare festival de muzică electronică din Europa. Printre ei sunt şi mulţi străini. Pe străzile din Mamaia e sărbătoare şi veselie.

de Redactia Observator

la 27.04.2019, 23:36

Vezi și

Mii de turişti şi-au dat întâlnire la malul românesc al Mării Negre ca să se bucure de distracţie la cel mai mare festival de muzică electronică din Europa. Printre ei sunt şi mulţi străini. Pe străzile din Mamaia e sărbătoare şi veselie. Întâlnirea cu marea şi muzica a legat prietenii şi a făcut să se vorbească despre România în toate limbile pământului.

Cafea dimineaţa, la prânz şi seara. Nimeni nu doarme de când muzica a trezit la viaţă cea mai căutată destinaţie de pe litoralul românesc. În Mamaia, de Paşte şi de 1 Mai se vorbesc toate limbile pământului. Distracţia a unit turişti de naţionalităţi diferite.

Străinii care îşi fac vacanţa la noi se bucură de berea românească, de mâncarea ieftină pe care o găsesc la tot pasul şi de ospitalitatea gazdelor.

Jumătate din locurile de cazare ale unor hoteluri din Mamaia sunt ocupate de străinii care lasă aici sute de euro. S-au obişnuit repede şi cu leul românesc.

După o noapte de muzică, grupurile de tineri continuă dansul pe străzi. Se declară liberi şi fericiţi la Mamaia. Printre ei şi-au făcut loc şi doi studenţi din Tunisia, care ne-au învăţat deja limba.

Îmbrăcaţi în haine colorate, asortate zilelor de vacanţă, tinerii dau tonul în modă.

Pe lângă cei opt mii de turişti străini care au sosit pe litoralul nostru, în staţiunile de la malul mării sunt şi peste 30 de mii de români.

Pentru toţi, vacanţa e abia la început. La fel şi bugetul distracţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mii de străini se distrează pe litoralul românesc