Antena Meniu Search
x

Video Turiştii care au petrecut Crăciunul în vârf de munte. Experienţa, de neuitat: "Nu m-am aşteptat la aşa o bogăţie. Este formidabil"

Prima zi de Crăciun i-a găsit pe mulţi turişti la Vatra Dornei. Unii s-au relaxat în ciubăr la pensiunile din zonă, iar alţii au plecat într-un traseu off-road plin de adrenalină. Aventura s-a încheiat în vârf de munte, la o masă câmpenească stropită cu ţuică fiartă, în jurul unui foc de tabără. 

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 19:27

Vezi și

Îmbarcaţi în foste camioane de armată, transformate în maşini de aventură, turiştii au plecat din Vatra Dornei spre un off-road de ţinut minte în prima zi de Crăciun. Traseul i-a purtat cinci kilometri pe drumurile care şerpuiau printre brazi.

Odată ajunşi în Vârful Bârnărel, turiştii au fost aşteptaţi cu bucate tradiţionale. Din meniu nu lipsesc nici întăritoarele: vinul şi ţuica fiartă.

Alin Mujdei, organizator: Nu lipseşte nimic din meniu, avem de toate! Facem un balmoş, la cota 1.100, muncim, turiştii se bucură! Acolo se autogospodăresc turiştii noştri.

Turişti: Nu m-am aşteptat la aşa o bogăţie! E foarte frumos, sunt împăcat! Nu ne pare rău că am făcut un aşa drum lung, suntem foarte mulţumiţi.

Experienţa a fost completată şi de cântece specifice locului.

Turist: Nu am mai făcut niciodată până acum Crăciun în aer liber!

Turistă: Noi de Crăciun stăteam acasă, ne primeam finii! Acum e altceva, e o experienţă nouă!

Turistă: Am mai fost în Bucovina, de fiecare dată e altfel, oamenii sunt primitori, se străduiesc să facă tot posibilul să fie turiştii mulţumiţi!

Cine nu a plecat în drumeţie, a petrecut o zi relaxantă la pensiunile din zonă.

Turist: Este formidabil aici prima zi de Crăciun. Un pic de saună, un pic de grătar, un pic de ceaun! Este nemaipomenit! E relaxare maximă!

Loredana Odochean, gazdă: Au multe de vizitat în Vatra Dornei. De exemplu, mânăstirea Acoperământul Maicii Domnului, se pot face trasee cu ATV-uri, cu cai.

De Sărbători, o noapte de cazare cu saună şi ciubăr incluse, dar fără mâncare, costă 250 de lei de persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Turiştii care au petrecut Crăciunul în vârf de munte. Experienţa, de neuitat: "Nu m-am aşteptat la aşa o bogăţie. Este formidabil"