Video

Turiștii de pe litoral n-au renunțat la distracție nici în prima zi de Paște. Au preferat, însă, sportul, în locul meselor copioase

De Alexandra Marin.
Publicat: 02.05.2021, 19:53.
Actualizat: 02.05.2021, 19:54

A fost distracţie pe litoral şi astăzi. Cei mai aventuroşi s-au întrecut în acrobaţii pe mare şi au sărbătorit prima zi de Paşte cu sport. Pe mulţi însă, soarele fierbinte şi nisipul îmbietor i-a ţinut pe plaje. 

În parcul acvatic de pe Lacul Siutghiol distracţia a început încă de azi noapte.

Marea i-a chemat în prima zi de Paşte, aşa că iubitorii de sporturi nautice n-au ezitat să răspundă.

"Încerc din răsputeri să iau virajele, e destul de solicitant, e o alternativă foarte bună pentru persosanele care vor să îşi lucreze toată musculatura".

Citește și:

"Iniţial am zis îmi fac o poză şi mă întorc la munte, dar când am văzut cât de relaxant e m-a cucerit. Nu contează vârsta, greutatea, singurul lucru cu care trebuie să veniţi e voinţa".

"E o pasiune pentru mine, pentru noi nu contează că este sărbătoare sau nu".

Au spus un nu sfidător tradiţionalei mesei copioase şi au ales în schimb mişcarea.

Parc de distracții plutitor

În cel mai mare parc de distracţii plutitor din estul Europei, se pot practica, printre altele, wakeboard, windsurf, schi nautic, mono schi.

Rafaello Tucan, administrator parc: "Aproximativ toate sporturile de apă care ţin de un cablu sau o barcă".

Alexandra Marin, reporter Observator: "Distracţia are şi un preţ, iar acesta e de 100 de lei pentru o oră şi 200 de lei pentru o zi întreagă de wakeboarding".

Turiștii din Olimp au preferat o distracţie ceva mai clasică. Au înălţat zmeie. Au ieşit la o plimbare pe malul mării cu animalele de companie. Iar cei mai curajoşi s-au încumetat chiar la o baie.

"Este rece, dar dacă intri foarte repede nu simţi decât când te-ai udat de tot. Merită".

O zi de trândăveală a fost şi în Vama Veche. Vamaioţii au dormit pe nisip, s-au plimbat pe malul mării, au stat la soare pe prosoape, cu speranţa că pleacă din vacanţă bronzaţi. Prea puţini au avut energie să facă mişcări mai energice.

De departe cel mai sportiv vamaiot a fost un tânăr care a sărit în valurile mării.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.