Antena Meniu Search
x

Video Weekend ca-n vremurile bune, pe litoral. Cluburile din Mamaia au fost pline, însă distracţia s-a oprit brusc la ora 22

La malul mării a fost weekend-ul distracţiei. În Mamaia, tinerii au aprins artificii în loc de lumânări şi s-au rugat să scape de pandemie ca să se poată distra din nou până dimineaţă. Petrecerile au început la prânz şi au ţinut până la ora 22.00, când s-a dat stingerea.

de Redactia Observator

la 02.05.2021, 19:41

Vezi și

Şampania nu a mai venit cu roaba, ci cu caiacul, iar petrecăreţii au ciocnit un pahar şi s-au distrat fără mască. Un tânăr a vrut să respecte tradiţia de dinaintea pandemiei şi să bifeze toate evenimentele. 

Cluburile din Mamaia Nord au fost pline ca-n vremurile bune

"Din petrecere în petrecere, că aşa e frumos". Nimeni n-a venit singur la mare, aşa că distracţia a fost garantată. 

"La limita de judeţ la Râmnicu Sărat unde se întâlneşte Moldova cu Muntenia."

"Şi-aţi bătut atâta drum, v-aţi distrat măcar?"

"Foarte tare. Colegul pot să spun că a cheltuit în jur la 2-3.000 de euro. "

"Nu, exagerat. 2800 de euro."

Artificiile au luminat cerul până aproape de ora 22, când s-a dat stingerea, iar tinerii au luat-o agale spre locurile de cazare. În alţi ani, asta era ora la care abia începea distracţia.

"Plecăm acasă să dormim că am stat toată noaptea aici, am obosit... Să dăm petrecere! De unde, că ne culcăm! Sau să vă duceţi la înviere! Ce înviere? Nu există înviere"

Poliţiştii au fost şi ei în cluburi, dar nu pentru muzică, ci ca să stea cu ochii pe cei care nu respectau regulile. 

"Nu am prins foarte mult, am stat la mese că nu este voie cu restricţiile astea să stai să te distrezi."

"Aţi mai plecat vreodată la 9 jumătate de la club?"

"Sincer, nu, doar dimineaţa."

"Eu fac 21 de ani în iunie şi cred că a fost cea mai frumoasă petrecere din viaţa mea. Şi a fost la multe petreceri, sinceră să fiu.Au dat muzica mai încet, la un moment dat, de vreo două-trei ori, dar în rest a fost ok."

În Vama Veche, răsăritul a adus bucuria unui nou început. Soarele a luminat cerul în culori calde, în timp ce bărcile pescarilor erau legănate de valuri în larg.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Weekend ca-n vremurile bune, pe litoral. Cluburile din Mamaia au fost pline, însă distracţia s-a oprit brusc la ora 22