Antena Meniu Search
x

Moartea unui hoţ român în urma unui jaf, subiect de dezbatere naţională în Italia (VIDEO)

Bărbatul a fost împuşcat mortal de patronul unui local, în timp ce încerca să-l jefuiască împreună cu alte trei persoane. Patronul este anchetat acum pentru omor. Mai mulţi politicieni i-au luat însă apărarea şi susţin că este nevoie de o lege care să clarifice termenul de legitimă apărare. O astfel de dezbatere a avut loc şi în România, în urmă cu 11 ani când un hoţ a fost împuşcat mortal după ce a încercat să spargă locuinţa în care stăteau Adrian Iovan şi creatoarea de modă Romaniţa Iovan. Judecătorii au decis atunci că a fost vorba de legitimă apărare.

Vezi și

Bărbatul a fost împuşcat mortal de patronul unui local, în timp ce încerca să-l jefuiască împreună cu alte trei persoane. Patronul este anchetat acum pentru omor. Mai mulţi politicieni i-au luat însă apărarea şi susţin că este nevoie de o lege care să clarifice termenul de legitimă apărare.

O astfel de dezbatere a avut loc şi în România, în urmă cu 11 ani când un hoţ a fost împuşcat mortal după ce a încercat să spargă locuinţa în care stăteau Adrian Iovan şi creatoarea de modă Romaniţa Iovan. Judecătorii au decis atunci că a fost vorba de legitimă apărare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Moartea unui hoţ român în urma unui jaf, subiect de dezbatere naţională în Italia (VIDEO)