Antena Meniu Search
x

Ucis de un autocar sub ochii soţiei

A fost ultima zi din viaţă pentru un bărbat din Arad. Pregătit să meargă la cumpărături pentru Paşte, omul a trecut pe acasă, unde îl aştepta soţia. Când a întors însă maşina, să intre în curte, a fost spulberat de un autocar.

Vezi și

 În zadar au încercat medicii să îl salveze. Impactul a fost devastator. Şoferul autocarului a încercat să dea vina pe victimă. A uitat însă că intrase în depăşire în apropierea unei treceri de pietoni.

Nenorocirea s-a petrecut chiar sub ochii soţiei victimei. Femeia îşi aştepta soţul nerăbdătoare, în poarta casei. Maşina tocmai se pregătea să intre în curte când din spate a apărut autocarul. În clipa următoare, a auzit doar scrâşnete de fier.

Coducătorul autocarului susţine că şoferul autoturismului a virat brusc stânga să intre în curte, deşi a semnalizat dreapta.

Pe drum spre spital, medicii au încercat să-l ţină în viaţă pe bărbatul de 60 de ani, însă eforturile lor au fost zadarnice. Pensionarul era în maşină cu un nepot. L-a luat din localitarea vecină şi oprise să-şi ia şi soţia, să meargă împreună la cumpărături.

Accidentul s-a petrecut chiar în dreptul unei treceri de pietoni, un loc unde şoferii sunt obligaţi să încetinescă iar depăşirile sunt interzise. Zilnic, pe aici trec sute de tiruri dinspre Vama Nădlac spre Deva.

Şoferul autocarului este cercetat pentru ucidere din culpă. Cei 29 de pasageri, care veneau să-şi petreacă în ţară sărbătorile, s-au ales cu o spaimă cumplită. Un alt autocar îi va duce acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Ucis de un autocar sub ochii soţiei