Antena Meniu Search
x

Tanarul injunghiat mortal intr-un bloc din Capitala a fost inmormantat

L-au condus pe ultimul drum, cu aplauze si nervi! George, tanarul de 16 ani ucis intr-o scara de bloc din Capitala, a fost inmormantat astazi. Ziua durerii a fost si una a razbunarii pentru prietenii lui.

de Redactia Observator

la 11.04.2013 , 19:12

Pana sa ajunga la cimitir, cortegiul durerii s-a oprit in fata blocului in care George a fost injunghiat, pentru un telefon. Aici, suferinta a luat forma razbunarii.

O masina condusa de rudele presupusului criminal a fost distrusa, in parcare. Spre groaza celorlalti apropiati.

Vezi și

Mama baiatul nu mai are putere sa mearga, de una singura. Durerea este prea mare. Fiul i-a fost rapit, prin moarte, la nici 16 ani. In amintirea lui, colegii lui i-au purtat chipul pe tricouri.

Dupa doua zile in care s-a ascuns, cel care l-a omorat pe George s-a predat. Si-a recunoscut fapta: i-a luat viata tanarului de 16 ani pentru ca n-a vrut sa-i dea bani.

George venise dupa bani. La etajul 10 a primit doar o parte din cei 200 de lei, cat ar fi cerut pentru telefon. In varianta tanarului retinut, victima ar fi inceput conflictul. Insa el l-a incheiat. Intai l-a injunghiat in picior. Apoi, dupa ce George a fugit pe scari, ucigasul l-a ajuns din urma cu liftul. I-a aplicat lovitura mortala.

Dupa reconstituire, tanarul de 19 ani a fost scos de ofiterii Serviciului Omoruri, prin fata vecinilor nervosi. Risca pana la 25 de ani de inchisoare pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Stiri sociale » Tanarul injunghiat mortal intr-un bloc din Capitala a fost inmormantat