Antena Meniu Search
x

UPDATE! Adrian Minune si-a facut praf Ferrari-ul

Visul din copilarie s-a spulberat in mai putin de doua secunde. Cam cat i-a luat lui Adi Minune sa intre intr-o intersectie fara sa se asigure

Vezi și

Armasarul italian al lui Minune a fost cumintit in doar cateva clipe. Odata cu intalnirea brutala cu mult mai modestul Citroen frantuzesc. Intocmai ca in "David si Goliat", cel care a suferit mai tare a fost uriasul de la Marranello. “M-a durut sufletul cand a murit tata, cand am pierdut pe cineva din familie. O masina? Mergem cu o alta masina”, a afirmat artistul.Cam cu jumatate de gura spunea asta Adi Minune, imediat dupa accident. Bolidul sau a fost distrus in intregime.

"Dupa parerea mea, un Ferrari ar trebui condus dupa ce ai facut o scoala la Ferrari. E foarte important sa iti cunosti propria masina", a explicat Dan Vardie, analist piata auto.

Cu siguranta, insa, masina de aproape 200.000 de euro va fi reparata in Romania. Importatorul spune ca are mecanici instruiti chiar in inima fabricii italiene, asa ca nu e nevoie de transport in afara.

Cantaretul povestea in momentul in care si-a cumparat bijuteria pe patru roti ca si-a implinit un vis din copilarie, atunci cand gasea doar poze cu bolidul in ambalajul gumei de mestecat. Acum, visul lui sta, zdrobit, pe o platforma, cel putin pana cand specialistii vor hotari daca il vor repara sau inlocui cu totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Adrian Minune si-a facut praf Ferrari-ul